what is love without lust?

We can fight our desires
But when we start making fires
We get ever so hot
Whether we like it or not
They say we can love who we trust
But what is love without lust?
Two hearts with accurate devotions
And what are feelings without emotions?

I'm going in for the kill
I'm doing it for a thrill
Oh I'm hoping you'll understand
And not let go of my hand


I hang my hopes out on the line
Will they be ready for you in time
If you leave them out too long
They'll be withered by the sun
Full stops and exclamation marks
My words stumble before I start
How far can you send emotions?
Can this bridge cross the ocean?

I'm going in for the kill
I'm doing it for a thrill
Oh I'm hoping you'll understand
And not let go of my hand


Let's go to war
To make peace
Let's be cold
To create heat
I hope in darkness
We can see
And you're not blinded by the light from me

I'm going in for the kill
I'm doing it for a thrill
Oh I'm hoping you'll understand
And not let go of my hand




to mi radi

moje je ime teska panika
kad me palis onda idi
lomi do kraja
pridji blize da vidim tajnu
koju cuvas u ocima



det är en lustig känsla du ger mig. i ena sekunden fylls jag med glädje, glöd och värme - i andra panik, ångest och uppgivenhet. hur blev jag sån här? jag brukade älska kärlek och allt som kom med den. nu är jag rädd för den och vet vad som kommer när den försvinner. inte plötsligt försvinner, utan långsamt och plågsamt rinner ut i sanden. fucking hurts, det är vad det gör. och jag vet att det nog är värt det, alla dom bra stunderna då man känner att man lever är verkligen värt det. nog.. men varför skulle jag vilja skada mig själv? för jag vet att det förr eller senare kommer jag få ont. men i know that when the truth is told, i can get what i want or i can just get old. så jag tänker oftast på att vara den jag är och faktiskt leva. men är du rätt person att göra det med? magkänslan kommer och smyger upp i nacken på mig, knackar hål i mitt huvud och jag får panik. men din hand känns trygg och jag vill bara släppa allt och lita på dig, men jag kan inte. jag kan i två sekunder men sen kommer det tillbaka.

så what to do, what to do?


ni och hans vackra blå..

blå blå ögon.. varför är ni så blå? varför lär ni er aldrig? varför sänder ni sjuka signaler till min hjärna varje gång ni trötta vilar på hans händer.. hans hår, hans axlar, kropp.. och varför befaller ni hjärtat att slå trippla slag när ni möter hans? jag vet att de är vackra hans också, precis som ni. ni har visat mig dem, och jag har genom er sett hans klarblåa. jag förstår er, trots att ni går emot min vilja. jag förstår att ni dras till, för, åt hans magi. jag gör det också genom er. jag vill skylla på er, jag vill inte tro att det är jag som leder er dit. jag vill inte tro att det är jag som får hjärtat att slå trippelt och andningen att bli svår.. jag vill inte tro att det är jag själv som gör det torrt i käften - svårt att svälja. mår illa. hjärtat slår alldeles för snabbt av bara blotta tanken på honom.
ni lurar dit mig. ni pratar med min hjärna, med mitt hjärta, med mina lungor. ni blockerar hela mitt jävla nervsystem så att inget fungerar som det ska. jag slås förlamad i några få sekunder. bara för att ni dras åt hans håll.

bara för att ni, mina blå blå ögon, känner hela min kropp och samarbetar med den - mot mig själv.

men vad kan ni göra? hur kan ni rå för allt det där.. när det är jag som stannar upp, blir svag, och säger åt er att titta..


the script

skolan började i fredags, och jag har hittat min nya smoking-spot. wont avslöja den, för den är min och min only. kommer ha många nice funderarstunder där trur jog. nu är jag hos papeh.

hjärtattack tack. puss.


and now..



it's just too late for you and your white horse to come around.. 

hit me

well you're the real tough cookie with the long history
of breaking little hearts like the one in me
but that's OK, lets se how you do it
put up your dukes, lets get down to it!

hit me with your best shot.


a big hole in my world

band of horses - funeral


undrar vilka som läser här.. haha. jag har äntligen fått min dator till att bli lite normal igen.. visa bilder, gå in på internet och sånt livsviktigt(!!) . så nu sitter jag här på mitt rum finally och bloggelibloggar. jag färgade ju som sagt håret igår.. såhär blev det:



det är rödare i verkligheten tror jag :) jag gillar det iallafall. har velat vara redhead typ alltid och nu finally i am :)

nu ska jag gå ner till köket och typ försöka rota fram nåt att äta för jag är så sötsugen så det riktigt rockar om det!



redhead!

äntligen.. så himla länge har jag velat färga håret RÖTT RÖTT och nu sitter jag med färgen i.. får se hur det blir. hoppppas på en snigi snigi röd färg! jag har redan tänkt ut värsta outfiten som passar till och sånt.. haha. nerd numero uno! BTW jag läste nyss min PAPEHS gästbloggggssak och visst var det cute? älskar henne mest! :) imorgon blir det fika med henne på bagels (såklart, var annars?) och gå runt o styla med mitt nya hår.. he he HEEEEEEEEEEEE.

jag vet, jag har någon form av störning. ikväll heter den lycka.


PUSS HEJDÅ BILD KOMMER SÄKERT SEN! om de blir braaaa..

blograped mahaha

hej, hola, hello och så passande in the ramazanski time of the year; merhaba!

detta är inte edina - bara en förvarning till er åh-så-många läsare. this is the cousin, the srrr, the papeh! så edina frågade mig om jag ville gästblogga och det är väl klart att jag vill - nije kao da imam nesto bolje da radim, riiiight? så man brukar ju skriva vad man gör osv i bloggar om jag har förstått det rätt. för en stund sen satt vi och lyssnade på edinas särmusik på youtube, vi fotade mjukishunden hon fick i present och vi konstaterade att vi antagligen har någon allvarlig sjukdom båda två (i typ huvudet). eller så är vi bara hyperaktiva, who knows. nu sitter hon bredvid mig och målar sina naglar och låtsas att hon inte tittar på vad jag skriver, och jag har tagit över datorn vilket också innebär lite normalare musik za sad. för övrigt suger vädret. det är helt kvavt i luften, men molnigt och blåsigt och ser ut att börja regna närsomhelst typ - SOOO NOT BOSNIAN-STYLE.

nu lämnade hon mig för att "take a smoke". det är tacken man får asså för att man drar sig ända till the håla som gud glömde (skepparslöv).

jag tänker gå upp nu för min rygg gör skitont, den är helt konstigt tryckt emot sängen bakom mig. förvänta er fler gästbloggningar från mig, med eller utan dincis samtycke. over and out.
 
/ dzeni

solsken

solen skiner in genom mitt fönster.. ser ut som ica-ulf typ, har sportbh på mig och shorts. ser atletisk ut... usch. ikväll ska jag färga håret RÖTTTTTTTTTTTTTT hoppas jag. om mamma orkar köra mig till maxixiiixxiixi :D

hoppas nu till ALLAH att det blir bra!


MIHAJLO


jag borstar mitt hår när jag vill, okej?

ono jag skrattar lite åt mig själv, i tycker att jag är löjlig. egentligen om man tänker efter, hade det inte var för en viss dickie-knees hardy-tees makin me go wohoo!- stil... hade det varit bondebyxor till armhålorna och TiGaR-skärp och ormskinnsskor.. nebi bio bas tako ni intressant. då hade det inte varit lika intressant, nej. fast samtidigt känner jag mig själv. har sett tusen med rätt stil, och ändå har det alltid varit något fel. men ändå är det löjligt, så jag skrattar lite till. ganska tragiskt ändå. kanske borde haft sådär sommarflings hela tiden varje sommar sen jag var tretton, till tjugofem - sen hade jag kanske inte tagit så hårt på det. för det gör jag, och jag fattar inte riktigt varför (jag vet precis varför) men jag gör det. ändå skrattar jag. för att jag är löjlig, för att allt är så jävla löjligt och för att jag ens sitter och skriver om det när jag vet att sommaren är slut nu o skolan börjar och jag kommer glömma detta när som helst.

iallafall så har jag städat, dammsugit och fixat värsta mysstämningen i mitt rum. för mig och min älskade jag! det är ändå bäst att vara själv. ingen man måste va snygg för hela tiden. bara chilla i sängen med chips godis läsk frukt upp till HAKAN och en riktigt bra bölig film. se ut som trash nummer ett utan att nån säger att man ska gå o borsta håret. JAG borstar mitt hår whenever the fuck I WANT TO :) eller när jag ska handla med mamma..... cuz i have to. höhö.

kings of leon på högsta också, och jag myser med min puppy som jag fått av papeh. skitguuullig.






en sån tjockisbild :) och gud nåde dig om du skriver en kommentar om "HUR KAN DU SÄGA ATT DU ÄR TJOCK PÅ BILDEN DU ÄR JU HUUUUR SMAL SOM HELST GUUD!" för jag är fetare än dig och ditt kompisgäng - mentalt. jag lovar. om du vill kan du få komma till matsalen en bra dag och kolla på hur mycket jag äter. pure pleasure. man bara tänker vart tar det vägen liksom? hur får det plats? fett nice :) mozda vaknar jag en dag och är asfet. stackars min blivande man..

och det fick mig att tänka på en sjukt viktig sak. sjuk också. typ the place where i eat mest på en dag är i skolmatsalen. innan när jag hade min "intevaraduktigiskolan-ochallabryrsigsåmycketomdet" period, så kunde jag åka till stan bara för o käka i matsalen. tänk när jag slutar gymnasiet? jag är asdålig på att tänka på sånt själv. äta och sånt. man bara vet att den långa rasten i mitten är till för att äta ihjäl sig på. och röka tre cigg på raken efter. och helst en innan om man hinner BARA FÖR ATT :)

alltså, jag inser att folk måste tro att jag är retaRRRdddddd...... men det är jag inte. min hjärna har dock bara OTROLIGT NOG fett mycket fritid ibland.. ändå hemskt o säga retard. förlåt. folk måste tro att jag är knäpp. fast det äär jag.. inte.. är jag.


nu ska jag lyssna på musik som gör att jag vill slå folk i huvudet med gitarrer. måste sluta vara så känslig, HI HI HI.


dickie-knees hardy-tees makin' me go wooohoo!





SHE'S HOME!



and GOD did i miss her?!





i ti.. gud.. gotovo. finito. TÖNTIG

midnight my friend











and baby here we go again
skulle bara säga det.

i look up to the stars

and i've got a feeling that you're watching.. om du gör så behöver jag nog inte skämmas - det måste finnas en anledning.. om inte, behöver jag aldrig skämmas för då vet du inte att jag tänker på dig fortfarande. då ser du inget av detta.
det är jävligt sent. men ingen tid jag inte är van vid den här sommaren.. det här livet överhuvudtaget. jag bara tänker nu när det känns som att hela världen sover och du också. jag kan inte sova. jag kan bara inte sluta tänka på dig, kolla på dina bilder och hur förbannad jag än är på mig själv och dig för att du blev som du blev, så kan jag inte sluta skratta åt saker jag minns som var så kul med dig. jag bara hatar hur det blev av det lilla som var. tro mig, jag såg det inte som värsta grejen då, och jag trodde inte att något var något det inte var. men ändåå.. först efteråt märkte jag hur jävla gärna jag ville lära känna dig. först efteråt märkte jag vilket intryck du gjort på mig. det är galet. fullkomligt sjukt och samtidigt som jag stör mig så jävla mycket på hur jävla töntig du verkar vara så gillar jag ändå dig på nåt tvistat sätt. men jag är å andra sidan jävligt förvirrad.. kanske hade du tråkat ut mig efter två veckor till (hell no).
snart är mitt hjärta hemma igen.. dzenet alisehovic <3

malmö igen och igen och igen

älskade älskade vänner, den här sommaren har varit både den värsta i mitt liv men samtidigt den bästa!
jag har hunnit med ingenting och samtidigt så himla mycket. jag har varit utan min bästa vän och själssyster, min älskade kusin som alltid finns där för mig, som är tip one call away - hon har varit borta i två månader och dessutom två dagars bilresa från mig. och gud vad jag har saknat henne, och gör det fortfarande. men om bara några dagar är hon hemma igen och som jag ska krama henne hååååååårt och länge. jag har pendlat mellan malmö och kristianstad med jämna mellanrum, jag har blivit ett jobb fattigare och jag har spenderat a few days på tjörn. jag har hunnit med ett emotional breakdown och en build-up och jag har skaffat mig en efterläängtad longboard och LÄRT MIG åka på den också. nu ser jag riktigt rutinerad ut, höhö. min älskade supersyster har fyllt tjugofem och det har burit med sig sommarens första och enda fylla, precis lagom sådär, och sommaren har burit med sig mycket skratt, lite blod, mycket mycket svett och en hel del tårar - det känns att jag har levt ut till max.
jag har fått bevisat för mig en del om vänskap, om hur underbart skönt det är när någon ringer och undrar hur man mår när man inte träffats på ett par dagar, och ännu viktigare hur skönt det är att vilja ringa någon bara för att se hur denne mår. när man faktiskt saknar någon. fröken Sarah och fröken Petronella. Tack för det.
jag har också fått en hel del bevisat om hur vänskap kan förloras, tappas bort och helt enkelt bara försvinna. I vissa fall smärtar det en del, i andra inser man att det är bäst så - och därmed känns det som en lättnad. Hur det än är så får man tänka på det positivt och se det som att det var, är och kommer förbli meningen.
och så har jag vuxit som person. något så fruktansvärt. gud vad många kvällar jag suttit och undrat till vilket värde jag kämpat mig så mycket för människor.. och till vilket värde jag inte kämpat alls. undrat om saker och ting hade sett annorlunda ut om jag öppnat käften tidigare, och i andra fall - om jag stängt den helt. sådär har jag gjort since always. jag har alltid varit en tänkare, en drömmare, en sån som fantiserar ihop en bild om hur allt ska se ut för att jag vill ha det så.. denna sommaren dock.. denna sommaren har jag inte suttit där själv. jag har haft två bästisar med mig och vi har allihopa grubblat över allt. vi har gråtit och skrattat och gått på fest för att göra något - haft roligt och glömt bort saker för en liten stund. något jag nog aldrig hade kunnat göra ensam.
och fan, jag har druckit mycket kaffe. rökt många cigaretter. varit skiträdd för djins. skrattat åt stora huvudmått. lärt mig åka longboard. tjuvbadat och fått stora blåmärken. lärt mig sexans tv-tablå utantill och glömt den igen. ätit korvrulle. låtsats att den var god. skrattat. skrattat. gråtit. haft hejdå-braces-fika på bagels. tältat på bagels. bott på bagels. rökt en massa cigg på bagels. skrattat på bagels. gråtit på bagels. varit på bagels fem gånger en och samma dag.
and it still ain't over..
det ska göra ont ibland - jag vet liksom att jag lever då..

BIG LITTLE EDI!

Busride

All he said to me is you look like a lot of fun. Jag sitter på bussen från hörby, ska hem.. Har varit och fotat på mammas jobb och har faktiskt haft jävligt roligt. När jag kommer hem ska jag dock käka som ett djur och vänta på att mina två Lund-nördar ska komma in till stan:) imorgon kväll blir det festelifest i Malmö hos min älskade bigsis som fyller 25! Sugen på iste och vill hem till bagels, haha :) nuuu pallar jag inte skriva mer för nu ska jag kolla på bilder mihihi! Puss hejdå kramis seriöööst

YOUUUUUUUHUUUUU




alltså jag ÄLSKAR låten för den tar fram mina såna SKRIVENBOK-FANTASIER eller typ "designa ditt eget onetreehill-avsnitt", mina såna tankar.

typ tänk er en skitsnygg kille (åh gud vad jag har en viss i mitt huvud nu) och typ han e helt så kall o tuff o typ en skitsöt tjej, asså hon e liten o söt typ o han har MUSKLER o sånt.. ÅH.. och så typ bråkar dom i första versen o sen typ bara tar han tag i henne o DE REGNAR O SÅNT o dom kysser varandra helt passionerat.. o sen typ nästa vers är nästa bråk sen i refrängen DÖDAR DOM VARANDRA med het kärlek typ o dom springer mot varandra o han lyfter upp henne o håller hennes hår och sånt och ÅH....... sen typ i slutet dom syns ute nånstans så typ står dom bara o kollar på varandra och dom hatar varandra men är helt perfekta för varandra o typ ingen av dem går fram utan dom bara står o låssas att dom inte kollar på varandra men det gör dom och sen när det är slut går han fram till henne med sin stora fina kropp och håller om hennes lilla sötaaaaaaaaaaaaaaa kropp.......
JAJA jag ville bara dela med mig


HEJDÅ och om ni var intresserade av att göra en film av detta så kan ni nå mig på FACE

lite shåkizzz


gillar denna bilden för jag ser lite.. hmm.. POPUNJENA.. ut? typ... fyllig.. HAHA


så nu har jag fått ta bort mina braces, och det är jag GLAOD för!

en deppolåt som passar asbra till mina uppätna chips och fetaosten och den uppdruckna apelsinjuicen och the need for CIGGZ that i dont have ÅÅH :'(


VOLBEAT malmö arena 2010-10-07



VEM ÄR PÅ?

polaroid-experiment



moj muz snova he he

min man, om du finns någonstans och stämmer in på de här kriterierna, lägg in en comment så gifter vi oss!

- du är fruktansvärt vacker och har superfina klara ögon, men du är inte helt medveten om det så du spelar inte så jättemycket på det, men lite.  och när du ler så gör du det till något magiskt.

- du är jävligt svår att få, men jag klarar det om jag anstränger mig - bara jag, för jag är speciell och det låter du mig veta efter ett tag. dessutom har du trettiotusen tjejer som addar dig på facebook varje dag för att du är så snygg men självklart så har du inget intresse för någon av dem - bara för mig, för jag är speciell ju.

- du ser ut som en riktig tuffing, och du är en också, men du är inte stel som en krampig tönt och du kan prata. du är inte stum och ser sur ut hela tiden just för att om du inte skulle göra det så skulle det paja din image.

- du är inte snål, men du köper inte hela världen till mig första gången vi ses heller. dock så skulle du aldrig få för dig att låta mig bjuda dig på kaffe första fikan - även om jag insisterade.

- när dina pengar tar slut på mobilen tankar du den för att kunna skicka sms till mig men du säger att det är av en annan anledning.

- du älskar min typ av musik och våra känslor för varandra möts någonstans mellan strängarna på två elgitarrer som spelar riktigt rock baby n rolllll!

- du fattar att supermodels inte ser ut som dem gör på bild och du är inte ute efter pinnsmala tjejer med dubbelD och tre meter långt hår. du gillar mig när jag precis har vaknat också.

- du är en man och står för dina åsikter och värderingar, men du tycker om mig tillräckligt mycket för att förstå och respektera mina. helst ska du ha samma som jag för då blire bäst men har du alla andra kriterier ifyllda är du redan en man och en man tackar man inte nej till. (eller gör man?)

- du är äventyrlig och gör allt spännande som jag tycker är spännande. det vill säga inte sjuka grejer som hoppa värsta fallskärmen och cykla genom alperna, utan lite småkriminella grejer som att sno alla mina favoritgodisar från konsum och tjuvbadar med mig mitt i natten trots att vi båda ska upp och jobba nästa dag.

- du ser nöjet i att dela den sista ciggen med mig och tråna efter cigg tills jag blir lagom röksugen och håller på att gå loss på en stol för att ciggen är slut - så tar du fram två cigg ur fickan som du sparat för att du vet att jag kommer gå loss strax igen..

- du förstår det underbara i filmer som the notebook, the holiday, romeo & juliet och alla såna loveydoveykisskisskissez och du gråter inte åt dem men du tycker det är skitgulligt att jag gör det och du älskar när jag snorar ner din axel när vi ligger och kollar på film. när filmen sen e slut och jag tycker att livet är tråkigt och undrar varför sånt gulligt aldrig händer mig - så tar du mig till gränsen mellan kristianstad och hässleholm och fyller i en prick  bredvid "vara på två ställen samtidigt" på min lista på saker jag ska göra innan jag dör, precis som i a walk to remember.

- när vi träffas första gången blir det en meetcute.

- du läser denna listan och tar reda på vad meetcute är genom att kolla på filmen the holiday med JUDE LAW KATE WINSLET OCH CAMERON DIAZ <3 och väntar tills kate winslet träffar en gammal man som inte hittar hem och han säger "this was a meetcute" och förklarar vad det är.

- du ser mig för den jag är och du är stolt för att du är med mig.

- du låter mig dö av stolthet för att jag fått dig och du är så jävla snygg, men du låtsas som att du inte alls fattar det utan tror att det tog tid innan jag blev fullkomligt crazy about you. bara för att boosta mitt ego liksom.

- du bryr dig om var jag är och vad jag gör, vem jag är med, men du är inget kontrollfreak som gör det för att du inte litar på mig. du gör det för att du bryr dig. och det, det är det absolut mest manligaste med dig.




RSS 2.0