pali mali

neznam, jag vet inte vad det är när jag kommer hit, men ALLA bekymmer, lame kärlekshistorier och PROBZ går upp i rök. bosnisk musik på högsta, en cigg i handen och datorn, och soooool, kaffe eller cooola.. rekao si sta si htijeo, och det fick mig att fatta preciiiiis vad saken handlar om, och inte fan är det sta sam ja uradila. så det är FETT CHILL för mig!  igår var ändå jäävligt nice trots allt dramaaaaa, bilder kommer när de kommer, uhuh :) jag är glaad och jag funderar på att haffa nån rich guy som kan köpa en flygbiljett till sarajeevo så jag kan hitta det enda som saknas för mig just nu - DZENET ALISEHOVIC. jag är ju fattig nu remember? så om du finns, fett rik, vill köpa en resa till nån bara sådär och aldrig mer höra av dig och inte stalka mig - RINGAJ ME, jag hade gjort det för din skull!
såå lite bilder från innan utgången igår!

åh mys

faktiskt asmys och sitta och lyssna på asfet musik i soffan och kolla på tv samtidigt och skratta högt för sig själv åt roliga grupper på facebook. heeeelt själv med fanta och chips. tog lite nya bildooor idag.








murphy murphy darling dear i long for you now night and day

jaja men ge mig hjärtattack en gång till snälla.

sacred sundays

självklart kunde jag inte ge upp det här med ansiktsmasker så jag testade nyss en ny.. honung och naturell yoghurt, och jag kan säga att jag kan prata, äta, dricka :) och jag ser inte ut som att någon har spytt mig i ansiktet! så nu ska jag ut på altanen och röka en cigg. dubbelmorAAAL jaaapp men jag bryr mig inte. har värsta myströjan på mig och tänker ha en sån pyjamasheladagen-dag. om inget roligare kommer upp då, men det tvivlar jag på för P är boooorta och Saharah har andra planer. 

kanske lämnar jag kristianstad ikväll!

CYADONTWANNABYA

oh when he moves

oh when he moves, when he moves
i get into those grooves, those grooves
so i stayed up all night looking for songs reminding me of the touch of his fingers
so i figured there weren't any cause none of his exes were singers

oh the way he speaks, he speaks
oh the way he fastens my breath, my breath
so i stayed up all night looking for images of how he looks at a girl like me and she faints
so i figured there weren't any cause none of his exes paints

oh the way he looks at me, at me
how he doesn't even like me
so i stay up tonight looking for answers to why i did what i did
so i figure there are millions of reasons but not a single one can make him present again

oh the way i want him, him him him


makes perfectly sence to me

det är som i en skitbra låt, skitbra fast riktigt jävla tung och jobbig - där melodin gör dig helt sjukt ledsen och glad på samma gång - där du inte nöjer dig med att vara fast i din egen kropp, du vill bara skrika, dansa i regn, älska någon, hata någon, du vill vara så mycket mer än den du är i det ögonblicket. det är precis så, som när du står och ser en skitvacker plats framför dig, du har ingen kamera och även om du skulle haft en så är du alldeles för blind för att ta en bra bild. skönheten bländar dig och du vill göra något med den, du vill ta på den, känna den och du vill lyfta upp den och bära den med dig vart du än går. du vill vara ett med den och du vill vara så mycket mer än den du är i det ögonblicket. nu är jag i det ögonblicket, där du efter allt inser att du faktiskt inte kan..

för fan, jag kan inte, jag kan inte spola tillbaka tiden - jag kan inte vara mer än den jag är och jag kan inte få någon att tycka annorlunda än vad den redan tycker. jag kan bara inte..









but it's just the price i pay, destiny is calling me

jag sitter här med pappa och chillar och kollar på tv. jag har snott datorn en stund för min dator är störd i hårddisken och pallar inte med trycket längre. så jag sitter här och bloggelibloggar om mitt meningslösa men ack så älskvärda (tål att diskuteras denna veckan?) liv. jag skulle kicka skönhetsbehandling på mig själv och fixade ansiktsmask med banan och havregryn som såg ut som att någon hade lagt en fet spya i ansiktet på mig och inte nog med att jag såg ut som ett nerspytt monster så kunde jag inte prata, äta eller nånting och där låg en fet skål med godis framför mig. så efter en kvart gav jag upp och tvättade bort det och åt godis med glädje.

jag fick mitt böl idag också, det var riktigt skönt faktiskt. idag har jag sovit till tre, gråtit en halvtimme och ätit ett kg godis. jag mår alltså helt okej nu.


jag saknar min kusin och min syster


numb

gahhhh jag orkar egentligen inte hålla på och tänka på detta. jag har gjort vad jag har kunnat känns det som. förutom att spola tillbaks tiden, men det kan jag inte. strax ska jag hem och dåå ska jag bara gräva ner mig i min säng, kolla på the holiday, som vanligt och försöka glömma de tre senaste veckorna. good luck idiot, det kommer inte gå. men jag ska försöka. samtidigt som jag är så jävla ledsen och arg, kan jag inte gråta, och jag är BRA på att gråta. kanske kommer det sen när jag är själv. men jag känner mig så jävla tom. tom på känslor, tom på planer och tom på positiva saker. jag pallar inte. det regnar idag, självklart. jag vaknade klockan tre. och somnade vid ett igår. det är så sjukt. igår var en så sjuk kväll, det fick oss alla att undra vad i helvete det här är för jävla ställe, stad och vad fan vi gör här. vad fan man kämpar för..


closing time

i know who i want to take me home


ikväll kan nog ha varit den värsta på så jävla länge.. de här tre-fyra dagarna.. om den där personen bara kunde förstå..

i don't get you

it's insane how extremly fun you are, and how i melt when you speak
it's fucking horrible how hard to get you are, and how my legs get all weak
it's incredibly sick how different you are from anyone i've ever met
it's irritating me as hell that i haven't heard from you yet

i wanna fucking punch you for existing
i hate you and i hate your fucking coffee with the perfect amount of sugar. fuck you.


mina k-systrar




så jag tänkte på det här med respekt för andra människor. jag tänkte på det här med förståelse, medkänsla och empati. jag tänkte på hur lätt det är att på grund av ett misstag man gjort, dömmas och känna att man aldrig kommer bli accepterad för den man verkligen är. jag tänkte på hur folk förändras och gör saker de aldrig skulle gjort bara några månader tidigare och jag undrar var någonstans det gick fel.

vi satt där, vi tre, på en balkong mitt i natten en sommarkväll och snackade om allt. vi var ärliga till hundra procent och fick ur oss allting. jag fick någon sorts rättvisa i mitt problem. så jag tänkte på det här med vänskap. jag satt där med två människor jag aldrig trodde jag skulle känna igen mig så mycket hos, och kände någon slags tillhörighet. "Vi blir en bra trio" sa P, och jag och Sarah instämde. Och i mitt huvud tänkte jag att jag var glad att någon sa så, förut var det alltid jag.

så det här med vänskap. jag har haft tusen bästisar. verkligen tusen. vissa i flera år, andra i några veckor. vissa har aldrig svikit, andra har stuckit på grund av en bit tyg. sen har vi dem man träffar en gång på banken och klickar med och bestämmer att man ska ha tjejkväll och gå ut direkt kvällen efter. såna som min ena k-syster. fan nu blev jag röksugen. ska strax fråga henne om hon är suuugen på en cigg. jag måste bara skriva färdigt.

som sagt, jag har haft måånga bästisar och tänkt att vi kommer vara vänner föralltid, sen har vi vuxit ifrån varandra - glidit isär - blivit ovänner för småsaker. och i slutändan, när det krisat sig som mest har jag oftast slutat ensam. fått tacklas med mina bekymmer ensam. men inte igårkväll, och inte ikväll. röksugen....

så jag vill säga tack till petronella och sarah för en jävligt skön kväll med the cigg och snacksnack. och ärlighet. för det hittar man fan inte ofta.

och en sak har jag lärt mig. de misstag man gjort gör alltid ont.. men de slår hårdast när du hittat någon som gjort dig beredd att garantera att aldrig göra om dem igen. men så var det det här med tillit. vem kan man lita på? kan man ens lita på sig själv? lita på sitt eget omdöme, sin egen vilja och sina egna jävla tankar i sitt eget jävla huvud? inte ens det. det är det som failar vid misstagen.

men det var det här med vänskap. ikväll iallafall, trots att jag blivit av med jobbet, haft en knepig sits för något jag gjort, och fått reda på något som skulle varit jobbigt förut men inte är det nu, så har jag iallafall inte varit ensam. så tack mina k-systrar. (inte den där fjärde som vi alla är bundna till, dig har jag inget att tacka för förutom att du tog min last. men det vet du inte. inte än..)


godnatt folket, nu ska jag tjata på KS92 att vi ska rööka.

min jaghatarlista:

ett. falska människor som would fuck you over för ingenting.
två. folk som inte kan stå för vad de säger eller lovar.
tre. stupidos (killar) som tror att man vill ha dem för att man tittar åt deras håll (!!!!!!!!!!!)
fyra. sexitos (män) som är så snygga att man vill ha dem trots att man inte vill.
fem. när dzenet åker till bosnien och överdriver med sin vistelse där till tip två månader.
sex. folk som inte kan höra av sig i tid så att hela ens dag/kväll blir helt rubbad.
sju. störda chefer som inte kan vara normala.
åtta. när man inte kan sova fastän man vill.
nio. lady gaga.
tio. när man har suttit och kommit på nio saker man hatar och inte kan komma på en tionde, trots man vet att den finns.



fever for tha flava

idag har verkligen varit en draåthelveteallasnyggamänniskor-dag.. hela dagen har bara varit åt helvete och jag har varit fett sur på allt. jag blev av med jobbet, fast.. först fick jag sparken sen fick jag inte den men då sa jag upp mig själv. inom loppet av ca 15 minuter..  så där gick jag i stan och bölade (jag bölar fett ofta nu vet inte vad felet är) så jag gick och sminkade mig fixa min swagga o såg fett tuff ut iallafall.. i fem minuter.. på rese.. för sen tog jag bussen hem. såå byebye donuts (go nuts!) och hej livet som arbetssökande fattig student som fick ig i engelska B for no reason. i kick ass in engelska B dessutom. fult.. iallafall folk är fula, skitmånga är fula och man vet inte vem man ska lita på - därför, trust only yourself och ifrågasätt tillochmed dina egna handlingar och beslut.. sjukt att man måste kolla noga efter egna baktankar också.. MEN that's life och det sucks idag men imorgon blir det säkert fett chill för jag är ju leeedig som fan. de blir tip kaffe på morgonen och en cigg, sen ut och lägga mig i solen och sola, se om sarah vill hitta på något tip fika eller nåt. sen göra vad fan jag vill och inte behöva tänka på att lägga mig i tid (och ändå inte göra det) och vara trött och blablabla.. så, visst, riktigt tråkigt att jag inte har ett jobb längre, MEN jag tänkte påminna mig själv om det braiga och det jag faktiskt slipper.. första prio - ALDRIG MERA LUKTA MUNK. trots att folk säger att det luktar gott så HATAR jag det. andra prio - slipper kass lön. okej nu har jag ingen alls men ändå.. jag behöver iallafall inte känna att jag är fattig trots att jag jobbar. nu är jag bara fattig(!). tredje prio - jag är fri resten av sommaren. OCH jag har cashitazzzzz. och ett par nya converse. och en ny bandana för att jag tappade bort min älskade, antagligen på bussen.. vi vet inte ännu men vi trooooor..

hajt se som malsor säger, jag är stark!

and what got me into this better humööööör? joo.. this did!





PUSSSSHEJ

moves in her own way

klockan är tip tre. jag jobbar dagspasset imorgon, jippi. trött på att sälja munkar till mentally fat people, och undrar ganska grovt om jag är en sån person som ser ut att vilja prata med människor? det har hänt mig riktigt ofta nu på det senaste att SKUMMA människor börjat prata med mig om ingenting och allting och varit skitsvåra att bli av med. senast idag kom en gubbfan och talade om för mig och min syster att vi har "ofördelaktigt utseende" och att jag är ful med tandställning. och att min syrra hade passat bra som nazijugend. skön kille dedär, naaaaat. skittrött är jag ändå men kan inte sova riktigt än, blev helt sugen på att skriva. sen tänker jag också att life is good, ändå.
the kooks - moves in her own way (!) lyssna på den, ät den, drick den, svälj den, skit ut den, gör vad fan du vill med den.. men säg inte att den inte är braaaaaaaaaaa.
okej nu ska jag sova. fred och bananer. cao.

RSS 2.0